14.3 C
Amposta

La Policia Local confina de nou les zones turístiques

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Policia Local d’Alcanar va activar ahir divendres, un operatiu amb l’objectiu de tancar totes les entrades a les Cases i als diferents nuclis turístics. Es tracta del segon cap de setmana que es pren aquesta mesura, a causa de l’alt risc de l’arribada de turistes i persones amb segona residència al municipi.

L’operatiu, que també compta amb la intervenció dels Mossos d’Esquadra i que tindrà una durada de tot el cap de setmana, té l’objectiu d’evitar el risc de contagi del COVID-19 a causa de l’entrada de persones de les zones metropolitanes. Des de l’equip de govern apunten: “Avui hem sabut pels mitjans de comunicació que torna a haver-hi vehicles que surten de les ciutats. Després dels bons resultats de l’anterior operatiu, tornem a activar-lo basant-nos en el principi del distanciament social i per preservar la seguretat, tant d’aquells conciutadans que no respecten les mesures de confinament com de les persones inconscients que es traslladen a les Cases ignorant la gravetat de la situació actual” apunten des de l’equip de govern.

Simultàniament als operatius d’aïllament social, s’hi sumen les patrulles de vehicles policials pels carrers dels nuclis urbans per detectar i sancionar totes aquelles persones que no respecten les mesures de confinament domiciliari. En aquest sentit, la policia local d’Alcanar està essent una de les més actives, amb nombrosos controls, advertiments i sancions.

Les Cases d’Alcanar té 1300 habitants i a l’estiu pot arribar a quintuplicar la seua població. Tanmateix, Alcanar Platja és, principalment, un nucli configurat per segones residències. L’arribada massiva de persones contagiades per coronavirus podria produir una saturació de l’Hospital de Tortosa, a 40 km de distància.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -