La pastisseria Larrosa de Flix, encapçalada pel pastisser Pau Carranza, ha quedat en segona posició en el vuitè Concurs del Millor Pa de Sant Jordi de Catalunya, celebrat aquest 9 d’abril a l’Estació del Nord de Barcelona. El certamen, organitzat per Panatics, busca reconèixer la qualitat, sabor i imatge d’aquest pa artesanal, elaborat amb pasta de formatge emmental, sobrassada i nous, i inspirat en els colors de la senyera.

El pa presentat per la pastisseria flixanca ha destacat per la seva textura suau, l’equilibri de sabors i l’ús de productes de primera categoria i de proximitat. Carranza ha seguit la base de la recepta original d’Eduard Crespo, afegint-hi el seu toc personal i la qualitat que defineix els productes que ofereixen habitualment a l’establiment. Eduard Crespo va ser el forner creador del Pa de Sant Jordi l’any 1988.
Aquest reconeixement arriba després que, la passada edició també van quedar en segon lloc i el 2022 van guanyar el certamen. A més, la pastisseria l’abril del 2024 també va guanyar el premi al millor pastís de formatge a la Fira Lactium de Vic, consolidant-se com una de les referències artesanals del territori.
Redacció L.P.
Enllaços relacionats
Parlem amb el flixanco Pau Carranza, guanyador del premi ‘Millor pastís de formatge 2024’ [ÀUDIO]