14.3 C
Amposta

La pastisseria Larrosa de Flix, segon millor Pa de Sant Jordi de Catalunya 2025

El pa presentat per la pastisseria flixanca ha destacat per la seva textura suau, l’equilibri de sabors i l’ús de productes de primera categoria i de proximitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La pastisseria Larrosa de Flix, encapçalada pel pastisser Pau Carranza, ha quedat en segona posició en el vuitè Concurs del Millor Pa de Sant Jordi de Catalunya, celebrat aquest 9 d’abril a l’Estació del Nord de Barcelona. El certamen, organitzat per Panatics, busca reconèixer la qualitat, sabor i imatge d’aquest pa artesanal, elaborat amb pasta de formatge emmental, sobrassada i nous, i inspirat en els colors de la senyera.

Entrega de premis del vuitè Concurs del Millor Pa de Sant Jordi de Catalunya.

El pa presentat per la pastisseria flixanca ha destacat per la seva textura suau, l’equilibri de sabors i l’ús de productes de primera categoria i de proximitat. Carranza ha seguit la base de la recepta original d’Eduard Crespo, afegint-hi el seu toc personal i la qualitat que defineix els productes que ofereixen habitualment a l’establiment. Eduard Crespo va ser el forner creador del Pa de Sant Jordi l’any 1988.

Aquest reconeixement arriba després que, la passada edició també van quedar en segon lloc i el 2022 van guanyar el certamen. A més, la pastisseria l’abril del 2024 també va guanyar el premi al millor pastís de formatge a la Fira Lactium de Vic, consolidant-se com una de les referències artesanals del territori.

Redacció L.P.

Enllaços relacionats

Parlem amb el flixanco Pau Carranza, guanyador del premi ‘Millor pastís de formatge 2024’ [ÀUDIO]

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -