14.3 C
Amposta

Parlem amb el flixanco Pau Carranza, guanyador del premi ‘Millor pastís de formatge 2024’ [ÀUDIO]

Ens explica com va començar en el món de la pastisseria, que és el que més li agrada de la seva feina, i com aconsegueix tenir un producte tan bo, entre altres curiositats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui parlem en Pau Carranza, ell és el propietari i pastisser de la Pastisseria Larrossa de Flix, i fa uns dies va ser mereixedor el premi a Millor pastís de formatge en la Fira Lactium de Vic.

Aquest premi Pau ens explica a la redacció d’Imagina Ràdio que el va recollir en molta il·lusió i en molta felicitat, ja que juntament amb l’equip dediquen molts esforços i molt de temps en elaborar els seus productes perquè tinguin una qualitat excepcional. A més, ens ha explicat que guanyar era molt complicat i que ara una setmana després encara “no s’ho creu“.

Pau Carranza, propietari de la pastisseria Larrossa

També li hem preguntat quants fa que s’hi dedica a la pastisseria i d’on li ve la passió per aquesta feina i ens ha explicat que la seva família sempre ha tingut sempre un forn de pa i ell quan tenia 15 anys va decidir que es volia dedicar a la pastisseria. Quan tenia 24 anys, es va muntar la seva pròpia pastisseria, i ara fa deu anys que és pastisser, des que va acabar els seus estudis, però com més ha après d’aquest ofici és a base de “prova i error” i avui dia continua formant-se per continuar aprenent coses noves.

Pau Carranza, propietari de la pastisseria Larrossa

Pau ens ha explicat també que el que fa sentir “més orgullós” de la seva professió és tenir un producte de qualitat, ja que és el que fa sentir al client content i a ell satisfet amb la seva feina.

Pau Carranza, propietari de la pastisseria Larrossa

Ara, des de la pastisseria s’estan preparant per al concurs dels 50 millors pans d’Espanya que se celebra d’aquí a unes setmanes a Barcelona, i ens ha explicat que en honor al forn que tenien els seus pares, des de la pastisseria Larrossa estan molt compromesos en l’elaboració d’un pa “bo i de qualitat” i que tot i ser una pastisseria, dediquen molt d’esforços a tenir un bon pa, i així tenir “una suma completa“.

Pau Carranza, propietari de la pastisseria Larrossa

La meua il·lusió era tenir una pastisseria de qualitat al meu poble!

Ens ha explicat també que sempre intenten utilitzar productes de proximitat, com són les farines de les Farineres Poquet d’Ascó, el formatge de la serra del tormo de la Torre de l’Espanyol, la mel Bonet de Riba-roja d’Ebre, l’OliFlix, el vi de missa del Molí de Rué, o els diferents vins que s’elaboren a Vinebre, entre d’altres.

Si vols ser el millor en alguna cosa, ho has de fer bé i tenir producte de qualitat

Finalment, també ens ha confessat que per ara no té present obrir una altra pastisseria fora de Flix, ja que creu molt amb el seu poble i amb el potencial que té, i està molt agraït amb la gent de la seva comarca i de les Terres de l’Ebre que es desplacen fins allí per provar els productes que venen. Així que si volem provar la seva rebosteria i els seus pans ens haurem de desplaçar fins a la plaça del Mercat de Flix.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -