14.3 C
Amposta

La Palma d’Ebre reformarà la casa del metge per llogar-la amb un cost de 38.200 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Palma d’Ebre (Ribera d’Ebre) ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona per a polítiques d’habitatge amb la qual podrà reformar i millorar l’antiga casa del metge. En concret, la inversió serà de 38.231,96 euros i l’ajut sufraga el 78,47% del total de la despesa, és a dir, 30.000 euros.

Marina Rojals, alcaldessa de la Palma d’Ebre, en declaracions a Imagina Ràdio ha explicat que aquesta casa, l’antiga casa del metge, ja fa anys que es va posar en lloguer, però al febrer, per un seguit de circumstàncies personals, la família que hi vivia va deixar-la. “Des de l’ajuntament vam demanar aquesta subvenció per poder millorar-la perquè estava una mica deteriorada”, detalla Rojals, “es canviaran els tancaments i es posaran finestres amb doble vidre, es renovarà el circuit elèctric perquè era molt vell i canviarem tota la xarxa d’aigua potable i els desaigües perquè estaven en males condicions. També es renovarà el bany i la cuina”.

L’alcaldessa ha explicat que fa dos anys, el 2020, ja es van fer algunes millores, es va canviar la teulada, també amb una subvenció de la Diputació de Tarragona, i l’ajuntament va rehabilitar tota la façana. “La idea és tornar-la a llogar a una família que vulgui viure al municipi, però encara hem de redactar els requisits”, afirma.

Ara mateix i des del mes de març hi viu una família ucraïnesa i encara no es poden iniciar les obres, però des del consistori ho preveuen fer l’any que ve. “Volem tornar-la a posar a lloguer amb l’objectiu de tenir una casa més disponible per viure al poble”, conclou Rojals. La finalitat d’aquesta subvenció de la Diputació és contribuir a fer realitat actuacions que afavoreixin el repoblament dels pobles petits i impulsar polítiques socials.

L’antiga casa del metge de la Palma d’Ebre | Imatge cedida a Imagina Ràdio

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -