14.3 C
Amposta

La multinacional Jabil invertirà 4 MEUR més a l’Aldea, creant almenys 50 llocs de treball

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dilluns al matí l’Ajuntament de l’Aldea ha anunciat una nova inversió de 4 milions d’euros al Polígon Catalunya Sud per part de l’empresa multinacional nord-americana Jabil, dedicada a serveis de fabricació. Aquesta empresa ja va anunciar al març de l’any passat una inversió de 12 milions i, entre totes dues activitats, l’aposta total ascendeix als 16 milions d’euros. Les posades en marxa estan previstes pel tercer trimestre d’aquest 2022. Jabil té la seu a Tortosa i un centre tecnològic a l’Aldea des del 2017. Després de l’arribada de Florette, Kronospan i l’expansió de Jabil, el consistori aldeà estudia construir una estació intermodal de busos al polígon.

La Junta de Govern de l’Aldea del divendres passat, dia 14 de gener, va aprovar la llicència d’obres de la nova implantació. La primera anunciada l’any 2021, de 12 milions d’euros amb la creació de 80 llocs de treball, li permetrà a l’empresa produir centenars de milions d’envasos de paper, i l’anunciada avui, de 4 milions, li permetrà oferir serveis de manufactura i embalatge dedicats a productes de consum. Aquesta nova producció permetrà ocupar 50 persones, que es poden doblar.

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, ha anunciat satisfet que hi ha moltes empreses interessades a instal·lar-se en sòl industrial del municipi i, per aquest motiu, s’està estudiant la possibilitat d’ampliar els terrenys perquè totes hi tinguin cabuda. Segons el batlle, la inversió de Jabil, i altres de més petites, son una gran oportunitat per ajudar a impulsar econòmicament l’Aldea, però també el conjunt de les Terres de l’Ebre.

Notícies relacionades:

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -