14.3 C
Amposta

La marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera, reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

La marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera ha estat reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), de tal manera que les empreses ebrenques que disposen del segell de la Reserva gaudiran de la bonificació de la quota d’afiliació a les marques de l’ACT. Aquesta bonificació s’aplicarà a les empreses privades adherides a la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera sempre que compleixen els requisits específics establerts per les marques de l’ACT.

“L’acreditació de les marques de l’Agència Catalana de Turisme proporcionarà un seguit d’avantatges i oportunitats a les empreses de les Terres de l’Ebre que tinguin el segell de la Reserva, ja que seran més visibles i els ajudarà a potenciar encara més la comercialització dels seus productes o serveis”, ha manifestat el president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), Joan Alginet.

L’ACT engloba un total de dinou marques i les empreses acreditades amb la Reserva de la Biosfera podran incloure’s en les marques Platja en Família, Natura i Muntanya en Família, Enoturisme o Cicloturisme, entre altres. El COPATE organitzarà el pròxim mes de maig un fòrum participatiu per informar d’aquesta temàtica de les empreses de la Reserva de la Biosfera.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -