14.3 C
Amposta

La Guàrdia Civil posa en funcionament un vehicle per a la Intervenció d’Armes Mòbil

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Guàrdia Civil de Tarragona posarà en marxa, a partir del dia 4 de desembre, un vehicle per a la Intervenció d’Armes Mòbil a la demarcació, que prestarà servei a la població que hagi de realitzar tràmits en aquesta matèria i resideixin en poblacions allunyades geogràficament de les localitats on s’ubiquen les seus de la Intervencions d’Armes (Reus, Tortosa, el Vendrell, Valls, Amposta, Gandesa i Móra d’Ebre).

Amb aquest servei s’evitaran els desplaçaments, i per tant, augmentarà la seguretat i el control sobre les armes al minimitzar el risc per accidents, pèrdues o robatoris durant els trajectes. Un altre dels objectius és l’assessorament a tots els veïns que s’interessin per tràmits relacionats amb les armes.

Cal destacar que l’adquisició de el vehicle i la seua adaptació s’ha pogut dur a terme mitjançant un conveni signat amb la Diputació de Tarragona. La Unitat Mòbil d’Armes recorrerà els municipis que així ho hagin sol·licitat, per als quals s’establirà un calendari amb el dia i franja horària que correspongui a cada un d’ells.

La Diputació de Tarragona va oferir a tots els ajuntaments aquest servei, no obstant els que fins a la data no hagin reservat dia de visita ho poden fer directament al telèfon d’atenció a el públic de la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil de Tarragona 977 237 777, ext. 1268, en horari de 9/14 hores o mitjançant el correu electrònic t-cmd-tarragona-ia@guardiacivil.org.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -