14.3 C
Amposta

La Fundació Josep Irla posa en marxa la nova Beca d’Estudis Històrics President Tarradellas

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Fundació Josep Irla, en conveni amb la Diputació de Tarragona, i en col·laboració amb l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià (Monestir de Poblet) i la Universitat Rovira i Virgili (Grup de Recerca Consolidat ISOCAC del Departament d’Història), convoca la primera edició de la Beca d’Estudis Històrics President Tarradellas.

L’objectiu de la Beca Tarradellas és promoure el pensament, l’obra i la vida de la generació de republicans i republicanes vinculats a les comarques del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Se suma així a la Beca d’Estudis Històrics President Irla, destinada a l’estudi del republicanisme de les comarques gironines, i el Premi Irla de Recerca Històrica al Batxillerat 2020, que impulsa la recerca i la difusió històrica entre els més joves.

La Beca Tarradellas està dotada amb 6.000 euros i la publicació de l’estudi resultant. Poden optar a l’ajut investigadors/es individuals o grups de recerca.

Les candidatures s’han de presentar abans del 8 de maig i han d’anar acompanyades del currículum de les persones que hi participin en el projecte i un document en què es detallin els objectius de la investigació, la metodologia, les fonts i la bibliografia que s’utilitzarà. El veredicte es donarà a conèixer el 10 d’abril, a través dels canals de comunicació de la Fundació Josep Irla.

Consulta tota la informació sobre la Beca d’Estudis Històrics President Tarradellas 2020 a la web de la Fundació Josep Irla: irla.cat/becatarradellas2020/

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -