14.3 C
Amposta

La Fundació Duran&Martí publica les bases de les beques d’investigació i de perfeccionament i ampliació d’estudis artístics

Es tracta d’unes beques que han beneficiat molts investigadors i artistes de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Fundació Privada Duran&Martí, en el marc del 30è aniversari de l’entitat, ha fet publiques les bases de la XXXI edició de la beca d’investigació «Pepita Martí de Duran» i de la XXII edició de la beca per al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics, corresponents al període 2024-2025.

La beca per al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics té una quantia màxima de 6.000 euros i està destinada al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics, preferiblement en les seves especialitats de música, arts plàstiques, arts audiovisuals, arts escèniques, fotografia, disseny i qualsevol altre tipus d’art de caire creatiu. Poden optar a aquesta beca totes les persones físiques, nascudes o residents dintre l’àmbit de les Terres de l’Ebre i la seva zona d’influència. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 24 de novembre de 2024.

Per la seva part, la beca d’investigació «Pepita Martí de Duran», s’atorgarà a un projecte de recerca humanística o científica que estigui relacionat amb la ciutat de Tortosa i la seva regió històrica. Aquesta beca està dotada amb 3.000 euros i la Fundació invertirà una quantitat igual a la dotació de la beca en la publicació del treball presentat. Poden optar-hi tots aquells estudiosos, doctors, llicenciats i graduats universitaris que, personal o col·lectivament, presentin una proposta d’investigació d’acord amb les bases publicades. Els candidats podran presentar la documentació a la Fundació fins al dia 31 d’octubre del 2024.

Tota la informació, així com les bases d’aquestes beques i els formularis per sol·licitar-les estan accessibles a la web de la Fundació.

La Fundació Privada Duran&Martí

La Fundació Privada Duran-Martí és una institució sense ànim de lucre, regida per un patronat i dedicada al foment de la llengua i la cultura catalanes, que promou accions, fomenta la recerca i difon estudis en els camps de les humanitats i de les ciències. L’entitat celebra aquest any el seu 30è aniversari, amb diverses activitats.

Entre aquestes activitats, la Fundació convoca anualment la beca «Pepita Martí de Duran», dotada amb 3.000 € i la corresponent publicació del treball de recerca, i la beca per al perfeccionament i ampliació d’estudis artístics, amb un màxim de 6.000 €. Es tracta d’unes beques que han beneficiat molts investigadors i artistes de les Terres de l’Ebre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -