14.3 C
Amposta

La Fira d’Ocupació de la Ràpita pretén connectar els joves amb el sector turístic i hoteler

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Organitzada per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, l’Ajuntament de Sant Carles de La Ràpita i el Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili. La FIRA d’OCUPACIÓ, s’ha presentat a l’Ajuntament de La Ràpita amb la presència de l’alcalde Josep Caparrós, el president de la Cambra de Comerç, José María Chavarría i el director del Campus Terres de l’Ebre-URV, Jordi Sardà.

“Poder aprofitar les sinergies que podem establir amb altres entitats com ha estat aquesta Fira d’ocupació, ens pot ajudar en matèria d’ocupabilitat en este sector de joves, per que puguin trobar feina i aconseguir arrelar-los al territori. Es una obligació de les institucions, el continuar treballant en aquest sentit per què no tinguéssim aquesta fuita de talent, i baixada demogràfica en este col·lectiu d’edat”. Han estat alguns del temes comentats per l’alcalde Josep Caparrós, apostant per la continuïtat de certàmens d’aquestes característiques, que son força importants per a la població.

La finalitat principal serà promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d’ocupació. Amb especial dedicació al sector turisme i hosteleria. Donant visibilitat als joves en recerca activa d’ocupació. Oferint en un sol espai els recursos i les eines per millorar l’ocupabilitat. Impulsar altres alternatives de recerca de feina. I impulsar i mostrar l’emprenedoria com una altra forma de treballar.

La finalitat principal serà promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d’ocupació. Amb especial dedicació al sector turisme i hoteleria. Donant visibilitat als joves en recerca activa d’ocupació. Oferint en un sol espai els recursos i les eines per millorar l’ocupabilitat. Impulsar altres alternatives de recerca de feina. I impulsar i mostrar l’emprenedoria com una altra forma de treballar.

Aquesta activitat organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa, es realitzarà al Pavelló Firal de Sant Carles de La Ràpita, el dijous 7 de març de 2019, de 9h. a 14h. Comptarà amb diferents conferències i tallers especialitzats com el d’elaborar el teu currículum en vídeo, com ser el teu propi venedor, ingredients per triomfar, emprenedoria, turisme, xarxes socials, ponències i el Networking final completaran aquesta jornada. És totalment gratuït, i les empreses participants disposaran d’un espai per poder fer entrevistes o prendre dades dels joves que els puguin interessar.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -