14.3 C
Amposta

El CD Tortosa en la corda fluixa després de l’embargament dels seus comptes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El CD Tortosa ha emès un comunicat on explica que ha rebut una notificació judicial de l’embargament de tots els seus comptes per una demanda interposada per un despatx d’advocats de la ciutat, que els reclama una quantitat de 6.096’48 €.

Aquí el comunicat:

Des del CD Tortosa volem informar als Socis i simpatitzants del Club i a la ciutadania en general que, aquesta setmana, s’han embargat els comptes bancaris de l’entitat per un total de 6.096,48€, com a conseqüència de la demanda presentada al Jutjat per part d’un despatx d’advocats de la Ciutat, en qualitat de creditors de l’Entitat, per serveis prestats fa anys, com a mínim, mes enllà dels mandats de les dos Juntes anteriors a l’actual.

El Club sempre ha estat conscient d’aquest deute. De fet, les Juntes anteriors a l’actual, i en la mesura de les seves possibilitats, ja l’havien rebaixat considerablement. La Junta actual va informar àmpliament a l’Assemblea de Socis del mes de maig de 2018, en el decurs de la qual va resultar elegida, de l’existència d’aquest deute i de la seva voluntat de liquidar-lo tant aviat com fos possible.

Va ser el 21 de gener quan, amb gran sorpresa de tots els membres de la Junta, el Club va rebre, per correu, notificació del Jutjat d’Instrucció núm.5 de Tortosa, de la petició d’embargament dels bens del Club, per liquidar el deute reclamat per l’esmentat despatx d’advocats, sense que, prèviament, cap dels membres d’aquest despatx, s’hagués dirigit a la Junta actual per parlar i buscar una solució al problema. No poden al·legar que no coneixien a cap membre de la Junta, començant pel seu President, ja que, un dels titular de l’esmentat despatx d’advocats, que ha executat la demanda judicial, és un exdirigent i col·laborador actiu d’un Club de futbol de la Ciutat que, com el nostre, també dediquen esforços al treball de formació i de base.

L’actual Junta Directiva del CD Tortosa no va restar immòbil i, un cop rebuda la notificació d’embarg emesa pel Jutjat, el President actual, acompanyat d’un membre de la Junta, van concertar una entrevista amb l’esmentat despatx d’advocats que es va celebrar el 30 de gener, essent atesos per un altre dels socis, també vinculat al món del futbol a través de la Federació Catalana de Futbol i amb el que existia una coneixença personal, entre altres motius per haver compartir la samarreta del Cub Deportiu Tortosa en categoria juvenil, a qui ara ha embargat. Des del CD Tortosa se li va presentar una proposta de pagament. Davant d’aquesta, l’advocat es va comprometre de paraula a retirar la demanda i a contactar en el decurs de la setmana següent amb el president del CD Tortosa per perfilar els últims detalls i demanant-los que no es preocupessin ja que l’embarg no tiraria endavant.

Sense contactar, sense previ avís, sense cap altre moviment, el 18 de febrer, es van embargar els comptes que el Club manté oberts i operatius amb una entitat bancària de la ciutat, com si es tractés de delinqüents que pugessin escapar a la justícia.

El club, amb l’embargament d’aquesta important quantitat de diners, que ja ha liquidat, veurà afectat el seu dia a dia a curt termini i tindrà que plantejar-se alguna acció puntual per aconseguir nous recursos econòmics.

No volem traure la raó a qualsevol proveïdor que vulgui cobrar el que és seu, però creiem que és molt important i necessari manifestar públicament la nostra disconformitat en les formes utilitzades per aconseguir-ho, especialment tractant-se d’unes persones que coneixen perfectament els membres de la junta del CD Tortosa, especialment el seu president, i que, teòricament, coneixen les dificultats econòmiques que, en general, pateixen les entitats com la nostra i la seva per complir en puntualitat amb les obligacions de pagament.

També lamentem que el tema hagi transcendit a altres administracions públiques advertides pel propi Jutjat perquè aturessin qualsevol possible ingrés per subvenció, com l’Ajuntament de Tortosa i el Consell Comarcal del Baix Ebre, entre d’altres. Pensem que és una manera d’actuar que s’hagués pogut evitar per no tacar el nom de la nostra centenària entitat.

En definitiva, en lloc de conrear la col·laboració i amistat entre dos clubs germans de la Ciutat, alguns directius, que no la majoria dels membres de l’Entitat que no saben res d’aquests temes, fomenten la desunió i l’enfrontament.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -