14.3 C
Amposta

La directora de l’Hospital Verge de la Cinta se suma a la candidatura d’Esquerra-Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Maria José Rallo és la següent persona en incorporar-se a la candidatura d’Esquerra d’Amposta. Rallo és llicenciada en medicina i cirurgia des del 1991 i va obtenir el títol d’especialista en Medicina Familiar i Comunitària el 1997. A més, té el màster d’Urgències i Emergències, el de Direcció d’Institucions Sanitàries i el postgrau de Disseny per a la Gestió Clínica i disposa del curs de Gestió Clínica Bases, Avenços i Reptes.

A nivell professional Rallo, va formar part del Serveis d’Urgències de l’Hospital de Tortosa, primer com adjunta i després com a cap de servei, lloc que va ocupar fins al desembre del 2018, moment en el qual va assumir la direcció de l’Hospital Verge de la Cinta. També està vinculada a la comunicat educativa formant part de l’AMPA de l’Institut de Tecnificació des del seu inici i n’és la presidenta des de fa 4 anys.

Rallo s’incorpora per primera vegada a una candidatura política. “La situació que està vivint el país fa que em senti socialment compromesa amb la meva ciutat amb la vocació de servir per a la millora de la societat, treballant en projectes innovadors i donant suport a la candidatura d’Adam Tomàs”, ha assegurat. Com a dona, penso que hem de defensar els nostres drets, lluitar per la igualtat i per la diversitat i contra la violència de gènere”, ha afegit.

Segons l’alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, “Maria José aporta una visió estratègica del que ha de ser el model sanitari del país,des d’una visió directiva en clau de dona”.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -