14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Pepet i Marieta estrena el videoclip ‘La força de l’Ebre’, per commemorar els 18 anys de la PDE

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Plataforma en Defensa de l’Ebre conmemora els seus 18 anys de lluita amb “La força de l’Ebre”, una nova cançó de Pepet i marieta que compta amb la col·laboració de La Pegatina, Ebri Knight, Gemma Humet, El Diluvi, Joan Rovira, Els Sirgadors, La Carrau i Quico el Célio.

“La força de l’Ebre”, que ve acompanyada d’un videoclip realitzat per Mario Pons de Segula Films, reivindica la mobilització que s’ha dut a terme a les Terres de l’Ebre i mira al futur cridant a seguir defensant el riu Ebre dels diferents interessos econòmics que volen converitr-lo en una mercaderia.

Diada ebrenca el proper 30 de març

‘La força de l’Ebre’ es podrà sentir per primera vegada en directe a la “gran diada ebrenca” organitzada per la Plataforma, que tindrà lloc el proper 30 de març al Pavelló 1 d’Octubre d’Amposta. Durant la jornada, actuaran els principals grups musicals del territori alhora que hi haurà una mostra del teixit associatiu i cultural del territori per tal de reivindicar de manera festiva la defensa del riu i del territori.

18 anys de la PDE

“La força de l’Ebre” forma part dels actes de celebració dels 18 anys de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, que es van iniciar el passat mes de setembre amb una festa a Tortosa. Des d’aleshores, s’han celebrat diversos debats entre els joves de la conca de l’Ebre, científics, ONGs i periodistes per a constatar el paper del moviment social durant aquests 18 anys de lluita.

Un dels elements centrals de la campanya ha estat la campanya de micromecenatge, mitjançant la campanya de finançament un col·lectiu de  265 persones, ajuntaments, entitats i organitzacions van aportar 12.060€ per a reforçar el treball de conscienciació, denúncia i mobilització que duu a terme la Plataforma.

Actualment, s’està treballant en diferents materials divulgatius així com en una exposició per augmentar la consciència social de la importància de preservació de l’aigua.

Val a dir que durant aquests mesos, la Plataforma ha comptat amb una nova imatge commemorativa, creada pel dissenyador ampostí Hernan en H.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -