14.3 C
Amposta

La diputada ebrenca, Irene Foróns (ERC), reivindica al Parlament el món rural i demana més infraestructures

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La diputada tortosina, Irene Fornós, ha reivindicat al Parlament de Catalunya el món rural. Ha anunciat la importància de treballar per aturar el despoblament rural i generar oportunitats per a la població jove, “per eliminar les desigualtats que hi ha entre els joves del món urbà i els joves del món rural.”

Fornós apunta que no només s’ha d’incentivar el turisme, sinó altres iniciatives econòmiques, per aquest motiu, demana més infraestructures municipals i comarcals, però també de connexió amb les grans ciutats. A més, la diputada posa èmfasi a la implantació a les zones rurals de les noves tecnologies com el 5G, per crear les Smart Villages.

La diputada ebrenca va fer també una especial menció a les dones del món rural. Creu que “son un els pilars indispensables per poder assegurar la supervivència del món rural.” Apunta que calen igualtats d’oportunitats dintre del món rural, no només en l’agricultura, la ramaderia i la pesca, sinó també a aquelles altres activats o serveis que ha de disposar el món rural per poder fixar la gent al territori i incentivar a altres a voler viure-hi.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -