14.3 C
Amposta

La Diputació millora l’accés a l’aparcament per a visitants de les Coves de Benifallet

Amb un pressupost de 49.742,62 €, les obres han consistit en la reordenació de l'aparcament per a autobusos, l'asfaltat del pàrquing i la corresponent senyalització

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Diputació de Tarragona ha finalitzat aquest mes de maig el projecte de millora i reordenació de l’accés a l’aparcament per a visitants de les Coves de Benifallet, amb un pressupost de 49.742,62 €. Les obres han consistit en la reordenació de l’aparcament per a autobusos, l’asfaltat del pàrquing i la corresponent senyalització. La redacció del projecte i la direcció de les obres ha anat a càrrec de la Diputació de Tarragona, a través de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori.

Tot just fa un any que la institució supramunicipal enllestia el projecte de renovació de l’enllumenat de les Coves, tant del camí d’accés com de l’interior d’aquest espai turístic del Baix Ebre. La instal·lació elèctrica existent era molt antiga, amb materials obsolets i deficiències que provocaven talls en el subministrament, impedint la normal realització de les visites programades a les coves. Gràcies a la instal·lació de lluminàries noves amb tecnologia LED, s’hi va aconseguir millorar l’estalvi energètic i la il·luminació.

Redacció – L. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -