14.3 C
Amposta

La dansa i la música, protagonitzen el cicle Ebre, Música & Patrimoni

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després que la il·lustració protagonitzés l’any passat el festival Ebre, Art & Patrimoni, enguany la música en torna a ser la protagonista. En aquesta nova edició d’Ebre, Música & Patrimoni, el festival presenta 8 espectacles de petit format on la dansa, la vídeodansa, l’expressió corporal, les performances… es fusionen amb el teatre, els llibres, la cultura popular, l’art, la memòria, etc. En conjunt 8 experiències interdisciplinàries ubicades sempre en escenaris patrimonials, i que contribueixen a la reinterpretació dels mateixos espais on es realitza cada activitat.

Ens conviden que en els mesos de juliol, agost i setembre visitem les activitats que organitzen i que descobrim, si encara no ho hem fet, l’oferta d’exposicions i de continguts que acull de forma permanent els museus i centres d’interpretació que participen en el cicle Ebre, Música & Patrimoni. Aquest és sens dubte, un programa per gaudir pausadament de la diversitat del patrimoni i la cultura de les Terres de l’Ebre. Les activitats són gratuïtes i estan adreçades a qualsevol amant del patrimoni i la música, gent curiosa, famílies i turistes.

Amb els dos cicles Ebre, Art & Patrimoni i Ebre, Música & Patrimoni, que organitza la xarxa territorial del Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre –encapçalada pel Museu de les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura– es pretén apropar el paisatge, la història, les formes de vida i el ric patrimoni del territori a la ciutadania, creant sinergies transversals i irrepetibles. I això, tant en el sentit patrimonial i artístic mitjançant la fusió de llenguatges i disciplines, com en el caràcter lúdic i informal de la programació.

L’estiu i el temps de lleure esdevenen una oportunitat per visitar els museus i els centres d’interpretació de les Terres de l’Ebre i gaudir d’aquestes vuit propostes úniques que ajudaran al públic a descobrir l’ampli ventall de possibilitats que ofereixen el maridatge de la dansa, la música i el patrimoni, ubicats en espais singulars i evocadors de les Terres de l’Ebre.

Mesos: juliol, agost i setembre de 2019

Poblacions: Amposta, la Galera, Mas de Barberans, Móra la Nova, Sant Carles de la Ràpita, Sant JaumEbre Música Patrimonie d’Enveja, Villalba dels Arcs i Vinebre.

Participen: Museu de la Mar de l’Ebre; Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta; Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre; Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera; Museu del Ferrocarril de Móra la Nova; Ca Don Joan; Museu de la Pauma i Museu de les Terres de l’Ebre.

Organitza: Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre, encapçalat pel Departament de Cultura i el Museu de les Terres de l’Ebre

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -