14.3 C
Amposta

Rescaten dues embarcacions a la costa de Deltebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat diumenge, 21 de juliol, dues embarcacions d’oci van haver de ser rescatades a tocar de la costa de Deltebre, al Baix Ebre. Una de les embarcacions, on navegaven quatre persones, va quedar inutilitzada, de tal manera que els treballadors de la Creu Roja que opera a la zona i els mateixos usuaris de la barca van col·laborar per tal de remolcar-la fins a la costa i traslladar-la a port amb els vehicles del servei de platges.

De la mateixa manera, tant el personal de la Creu Roja, com diversos voluntaris, van reflotar una barca que havia quedat embarrancada i mig ensorrada a la platja del Garxal.

Dijous passat també van haver d’intervindre en combinació amb les embarcacions de salvament marítim per treure un veler francès embarrancat durant dos dies al Delta de l’Ebre. El treball combinat de la Salvamar Fomalhaut i la Salvamar Achernar amb el suport de la Creu Roja de Deltebre van aconseguir treure el veler del lloc on estava encallat.

El nivell del mar va baixar durant la matinada i el veler estava completament fora de l’aigua. Grues de gran tonatge es van encarregar de retirar el veler.

Font: ebredigital.cat

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -