14.3 C
Amposta

La CUP presenta els seus candidats ebrencs per a les eleccions al Parlament del 12 de maig

L'ampostina Ortésia Cabrera serà la tercera en aquesta llista que està encapçalada per l'exdiputat al Parlament i vandellossenc, Sergi Saladiè

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La CUP ha presentat els seus candidats ebrencs que es presenten a les eleccions del Parlament de Catalunya, en la llista per la demarcació de Tarragona.

L’ampostina Ortésia Cabrera serà la tercera en aquesta llista que està encapçalada per l’exdiputat al Parlament i vandellossenc, Sergi Saladiè. El següent ebrenc que va en aquesta llista és el tivenysenc Guillem Argliech, com a número 5; precedit pel flixanco Mateu Rodés al número 9; el canareu Andreu Carapuig al número 12; la santjaumera Pepa Plana al número 17; i com a suplents el canareu Martí Aritz, el senienc Ignasi Iranzo i la tortosina Àngels Prieto.

Cabrera ha criticat la hipocresia dels polítics ebrencs que afirmant que “quan estan a les Terres de l’Ebre diuen defensar el territori i quan arriben a Barcelona ens el venen”. Ha exemplificat l’aprovació del Pla de Desenvolupament Urbà (PDU) de l’Àrea Metropolitana amb una previsió de construcció de 217.000 habitatges nous abans del 2050, l’aposta per macroprojectes com el HardRock amb uns consums d’aigua i de llum que un cop més vindran de les Terres de l’Ebre, les resistències a construir un nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre o també les excuses donades durant anys per no crear l’Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) de les Terres de l’Ebre que permetria tenir millors infraestructures de mobilitat al territori.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -