14.3 C
Amposta

La CUP i Junts per Flix no entraran a govern

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La llista més votada a les eleccions municipals, Esquerra-Entesa per Flix, amb 7 regidors d’11 possibles, sol tindrà el suport del regidor socialista, l’històric Xavier Sabaté, tot això després dels anuncis que han fet els dos grups restants, la Crida Flixanca (CUP) i Junts per Flix. L’Ajuntament de Flix des de després de la legislatura 1999-2003 sempre ha aconseguit, tard o d’hora, tenir tots els regidors a govern però a partir d’aquest dissabte això canviarà. Francesc Barbero, en declaracions a Ràdio Flix, explica que volia que Junts i la Crida formessin part del govern com ho han fet aquests darrers 4 anys, i diu que durant la campanya n’ha fet molt esment, ja que això és una cosa singular de Flix.

Declaracions de l'alcaldable, Francesc Barbero

La Crida Flixanca ha comunicat que votaran en contra del candidat a l’alcaldia Francesc Barbero i que es mantindran a l’oposició perquè “creiem que és la millor manera de treballar per desenvolupar el nostre programa de canvi, ja que permet treballar sense lligams i dinàmiques de poder que ens han dut a la situació en la qual es troba el poble i fer realitat les propostes del nostre programa, moltes de les quals es poden materialitzar sense formar part del govern.”

Declaracions de la cap de llista de la Crida Flixanca, Carme Rosich

El cap de llista de Junts per Flix, Josep Solé, també ha anunciat a Ràdio Flix el canvi d’estratègia de la seua formació política i la intenció dels seus dos regidors de passar formar part de l’oposició els 4 anys vinents. Junts, a diferència de la Crida, s’abstindrà en la votació d’investidura del futur alcalde, Francesc Barbero. Solé diu que els resultats electorals els porten a l’oposició.

Declaracions del cap de llista de Junts per Flix, Josep Solé

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -