EbreEleccions municipals 2019Notícies

VÍDEO | La CUP Deltebre explica el seu programa electoral amb un original spot

Les cupaires realitzaran diversos estands informatius per diferents indrets de la població

Redacció.- La CUP Deltebre ha pujat a les xarxes un vídeo on expliquen el seu programa electoral. Al vídeo, participen diversos detebrencs que expliquen en blocs, i pujant a una furgoneta i arribant a l’Ajuntament, que ara sí, van a l’alcaldia i venen a guanyar.

Amb només 2 dies, el vídeo ha arribat a 2 mil reproduccions a Facebook. Segons explica Dayana Santiago, regidora de CUP Deltebre, “aquesta ha estat una idea per tal de que arribi realment el programa a totes les persones.” Ha afegit que “s’han gravat 1.500 dvd’s per tal de repartir als estands informatius i a les cases”. Pere Magranè, membre de CUP Deltebre, ha afegit “és un programa on l’objectiu principal és posar la vida de les persones de Deltebre al centre”.

Les cupaires realitzaran diversos estands informatius per diferents indrets de la població i dos actes centrals. Un el dimarts 14 amb la diputada per CUP-Crida Constituent Maria Sirvent al pavelló Josep Luque a les 21h i el segon el divendres 24 a la plaça del Mercat de la Cava.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close