14.3 C
Amposta

La Conselleria d’Empresa informa que no es podran aturar els tres nous parcs eòlics a la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fran Richart.- “Herència del tripartit”, així va definir la consellera Àngels Chacón, els parcs projectats a la comarca i dels quals es va parlar en una reunió oberta aquest dissabte que van mantenir diverses autoritats amb La Pastora i la Plataforma per la defensa de la Terra Alta.

La consellera d’empresa va al·legar que no és possible paralitzar aquestes centrals arran un decret del 2009 i que la Generalitat hauria de recompensar amb una indemnització a les empreses adjudicatàries. Per altra banda, la conselleria convida als col·lectius opositors a participar en la redacció de la nova normativa que substituirà l’actual decret.

Tot i així, La Pastora va reclamar que la tramitació no està finalitzada i acusa a l’actual departament de ser el responsable de l’autorització definitiva, de la mateixa manera, que els ajuntaments respectius tenen la capacitat de no atorgar la llicència d’obres necessària.

Els contraris als eòlics fan una crida a sumar-se a participar a les campanyes de recollida de fons pel contenciós administratiu que ha interposat la DO a les tres noves centrals de la Pobla de Massaluca, Vilalba dels Arcs i Batea.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -