14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Deltebre inicia la construcció de la Plaça de les Dones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- L’antic espai de Mobles Delta serà la seu de la Plaça de les Dones. Un equipament que permetrà dignificar una de les entrades més transitades del municipi de Deltebre i, al mateix temps, posar en valor la figura de la dona del Delta.

El disseny d’aquesta plaça, escollit a través d’un procés de participació ciutadana, permetrà gaudir a la ciutadania d’àrees de joc per a xiquets i xiquets, espai de jocs per a la gent gran, un espai polivalent, una àrea de bar i informació, com també diferents racons d’ombra amb tendals de colors.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “l’objectiu principal és dotar Deltebre d’un nou equipament que permeti millorar la cohesió social i que esdevingui un punt de trobada per als veïns i veïnes de Deltebre”. En relació al nom, l’alcalde ha explicat que aquets ha sorgit amb el consens de les diferents entitats de dones del municipi i en el marc de l’aplicació del Pla de Polítiques de Dones de l’Ajuntament de Deltebre.

En tot cas, la Plaça de les Dones es finalitzarà a la tardor amb la col·locació d’una escultura que rep homenatge a la força de la dona del Delta, dissenyada per l’escultora Cristina Iglesias, la qual també ha estat acordada prèviament amb les diferents entitats de dones.

La inversió de la Plaça de les Dones frega els 120.000€.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -