14.3 C
Amposta

La canareva Andrea Queralt, com a coguionista, triomfa als premis Feroz Arrebato a Madrid

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres, la ciutat de Madrid ha acollit l’onzena edició dels premis Feroz Arrebato 2024, un esdeveniment que destaca i reconeix el millor de la producció espanyola en els àmbits cinematogràfic i televisiu. A través de les votacions dels membres de l’Asociación de Informadores Audiovisuales, aquests premis esdevenen un referent similar als Globus d’Or estatunidencs dins del panorama audiovisual espanyol.

La gran triomfadora de la nit ha estat la pel·lícula ‘Sobre todo de noche‘, un melodrama dirigit per Víctor Iriarte que ha rebut el premi a la millor ficció de l’any 2023. Aquesta categoria reconeix aquelles obres que destaquen pels seus assoliments artístics o les seves aportacions innovadores en els respectius camps cinematogràfics.

Andrea Queralt Lange, coguionista canareva que ha col·laborat en l’elaboració del llibret juntament amb Víctor Iriarte i Isa Campo, també ha estat reconeguda amb aquest prestigiós premi. La seva contribució a ‘Sobre todo de noche’ ha estat clau en l’èxit del film, consolidant el talent i la creativitat dels professionals de les illes Canàries en el món cinematogràfic espanyol.

La gala, celebrada amb tot l’esplendor i l’expectació que caracteritzen els Feroz Arrebato, ha posat de manifest, un cop més, la riquesa i la diversitat de la producció audiovisual a Espanya, destacant el talent emergent i els èxits consolidats.

Després de l’èxit assolit als premis Feroz Arrebato 2024, Andrea Queralt Lange, coguionista de la pel·lícula ‘Sobre todo de noche’, manté les seves opcions de seguir sumant reconeixements al seu palmarès. La destacada pel·lícula ha estat nominada a la categoria de millor guió original als prestigiosos Premis Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Catalana.

Els Premis Gaudí, reconeixement màxim del cinema català, celebraran la seva gala el proper 4 de febrer al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. La presència de ‘Sobre todo de noche’ en aquesta prestigiosa categoria posa de manifest la qualitat del seu guió i la contribució de Queralt Lange a la narrativa i al món cinematogràfic.

Amb una destacada carrera com a coguionista, Queralt Lange es consolida com una de les figures rellevants en l’àmbit cinematogràfic espanyol, i la seva participació en ‘Sobre todo de noche’ continua generant expectació i elogi de la crítica.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -