14.3 C
Amposta

Junts presenta la seva llista de Tarragona, encapçalada per la jesusenca Mónica Sales [ÀUDIO]

Sales ha anunciat que a partir del dimecres 10 d'abril, la candidatura tarragonina recorrerà les 10 comarques de la demarcació per reunir-se amb 100 agents econòmics, socials, culturals, esportius

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El partit polític Junts+ Puigdemont per Catalunya ha presentat aquest matí a l’EMD de Jesús la llista de la demarcació de Tarragona, per a les eleccions del 12 de maig. Aquesta va encapçalada per la jesusenca Mónica Sales i està formada per 18 titulars i 10 suplents.

Sales ha expressat que per a ella com a jesusenca i ebrenca és un honor encapçalar aquesta llista i ha afirmat que “tots els catalans per lluny que estiguem de Barcelona hem de tenir les mateixes oportunitats de desenvolupar-nos dignament“, amb accés als nostres serveis i als nostres pobles i ciutats.

Mónica Sales, cap de llista per Tarragona de Junts+ Puigdemont per Catalunya

Sales també ha declarat que la llista està formada per “gent de Junts per Catalunya i independents amb perfils molt diversos”. Amb aquesta llista volen mostrar la singularitat de cadascuna de les comarques que conformen el sud del país, per tal que aquesta zona de Catalunya reforci el seu paper com a motor de prosperitat econòmica i social, i com a generador de riquesa.

10 comarques, 100 trobades

La cap de llista ha anunciat que a partir del dimecres 10 d’abril, la candidatura Tarragona recorreran les 10 comarques de la demarcació per reunir-se amb 100 agents econòmics, socials, culturals, esportius “per prendre el pols dels seus neguits i necessitats”, i posar-se a la seva disposició.

Redacció L.P.

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -