14.3 C
Amposta

Junts per Tortosa es presenta a les eleccions municipals amb Meritxell Roigé al capdavant

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per Tortosa ha anunciat que concorrerà a les pròxi- mes eleccions municipals del 26 de maig, amb l’alcaldessa, Meritxell Roigé, al capdavant. En una roda de premsa celebrada aquest matí, la cap de llista ha defensat que aquesta és la millor fórmula per seguir treballant per a la ciutat.

A parer seu, “junts és la manera com hem fet avançar Tortosa”: amb un projecte com- partit de ciutat, teixint complicitats amb les associacions de veïns, amb les entitats soci- als, culturals i esportives, i el teixit empresarial. Roigé ha assenyalat que aquest model de consens i de suma és el que ha permès transformar la ciutat i és també el que Junts per Tortosa vol continuar aplicant per un major benestar i més oportunitats a la ciutat. “Volem seguir treballant amb tothom i per a tothom”, ha manifestat. L’alcaldes- sa pretén que, a la seva candidatura, tots els tortosins i tortosines “s’hi sentin represen- tants, independentment d’on provinguin”. “Aspirem a comptar amb el suport d’una gran majoria de la ciutat. Som l’única opció de governabilitat a la ciutat”, ha declarat.

En aquest sentit, ha explicat que Junts per Tortosa fonamenta el seu projecte en la quali- tat de vida, en el dinamisme econòmic i en la conjunció de les polítiques públiques i la iniciativa privada. El nostre és un projecte de suma, inclusiu i transversal, que busca denominadors comuns en benefici de Tortosa i dels seus ciutadans.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -