14.3 C
Amposta

Junts per Tortosa demana explicacions a l’alcalde pel comunicat del comitè d’empresa de l’Hospital de Jesús denunciant amenaces als treballadors

Meritxell Rorigé lamentava que la direcció del centre, encapçalada per Jordi Jordan hagi coaccionat els treballadors perquè "no es demanin permisos a Setmana Santa, Nadal ni assumptes propis, ni els dos dies sols de vacances en festiu"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El comitè d’empresa de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús va emetre un comunicat, el passat 3 d’abril, on segons ha informat Meritxell Rorigé lamentava que la direcció del centre, encapçalada per Jordi Jordan hagi coaccionat els treballadors perquè “no es demanin permisos a Setmana Santa, Nadal ni assumptes propis, ni els dos dies sols de vacances en festiu”. Unes amenaces que, segons el comitè, passen per “emprendre mesures dràstiques que poden comportar l’acomiadament dels treballadors”.

Junts per Tortosa, en el passat ple ordinari, va demanar explicacions sobre aquesta qüestió, qualificant les amenaces com a “molt greus”. L’alcalde, responent, es va excusar dient que no estava informat de la situació, fet que ha generat crítiques per part de l’oposició. Davant de la situació que s’està vivint a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús situació, Junts per Tortosa va demanar un ple extraordinari, que tindrà lloc aquest divendres 19 d’abril per debatre la situació laboral i financera de l’hospital.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -