14.3 C
Amposta

Setena edició de la Fira Àgora: punt de trobada de l’economia social a Ulldecona

Amb una vintena d’expositors i activitats diverses, la fira d’enguany va centrar-se en el tema de les cures i el valor de les persones en la seva vida quotidiana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els carrers del voltant de l’Ajuntament d’Ulldecona van vibrar dissabte passat amb la celebració de la setena edició de la Fira Àgora. Iniciada per l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Ulldecona, enguany s’hi han unit altres Programes d’Economia Social del territori, com l’Era_Comunalitat d’Amposta i Ocell de Foc. L’alcaldessa de la localitat, Núria Ventura, ha celebrat la consolidació de l’esdeveniment, destacant el seu paper com a punt de trobada de l’economia social i solidària de les Terres de l’Ebre.

Marc Poy, coordinador de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, ha subratllat el valor de la fira com a aparador per a les entitats del territori que treballen en l’economia social, oferint-los visibilitat i sensibilitzant la ciutadania. A més, ha posat èmfasi en el seu propòsit de ser un espai de trobada, debat i reflexió sobre els reptes i necessitats de les persones en tots els àmbits.

Amb una vintena d’expositors i activitats diverses, la fira d’enguany va centrar-se en el tema de les cures i el valor de les persones en la seva vida quotidiana, més enllà dels moments excepcionals de malaltia.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -