14.3 C
Amposta

Junts per l’Ebre valora positivament el programa de l’ONU sobre les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per l’Ebre ha valorat molt positivament el programa que l’ONU vol realitzar sobre les Terres de l’Ebre. ONU-Hàbitat farà una prova pilot per adaptar el seu Programa Global de Resiliència urbana de territoris extensos, essent el primer cop que aquest organisme implementarà un programa com aquest en territoris, en comptes d’aplicar-lo en una ciutat. Davant d’aquest fet, la coordinadora de Junts per l’Ebre, Annabel Marcos ha manifestat que “aquesta implantació d’aquest programa a les Terres de l’Ebre manifesta la bona feina que fa Junts dins del Govern, a més a més, l’impuls social, cultural i econòmic que pot donar a les Terres de l’Ebre”.

El fet és que amb aquest programa permetrà un diagnòstic de les fortaleses i debilitats de les Terres de l’Ebre i augmentar la seua resiliència davant les transformacions i reptes globals com el canvi climàtic, o els canvis provocats per la digitalització, per exemple en el desenvolupament de la nova economia i transformació del model productiu.

A la mateixa roda de premsa la coordinadora de Junts, Annabel Marcos, recordava “la bona tasca executada en aquest sentit per part de la directora dels SSTT de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, Lídia Pino, així com el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, que ahir mateix signava l’acord amb l’ONU per la implantació d’aquest programa a les nostres Terres”.

Cal recordar que fins ara, la metodologia del Programa s’ha provat en ciutats i entorns urbans molt diferents, però que mai s’havia implementat en territoris extensos, la qual cosa pot donar una visualització a les Terres de l’Ebre a tot el món. Un fet que, tal com ha dit la coordinadora de Junts per l’Ebre, “avui és un dia per emmarcar”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -