14.3 C
Amposta

Junts pel Baix Ebre aconsegueix que el ConsellComarcal destini plans d’ocupació a Jesús, Bítem i Campredó

D’altra banda, Òscar Ologaray celebra que ja s’hagin iniciat els tràmits per fer efectiva la subvenció a la Casa d’Acollida de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat avui els convenis a signar amb els Ajuntaments de la comarca per a la implementació del Programa Treball i Formació 2024. Uns convenis que, després de la reivindicació del grup de Junts pel Baix Ebre l’any passat, inclouen les Entitats Municipals Descentralitzades de la Comarca. Pel que fa a Campredó, se signarà un conveni del Programa Treball i Formació que permetrà que l’EMD disposi d’un peó durant dotze mesos. D’altra banda, a la tardor se signarà el conveni amb les EMD de Jesús i Bítem qui comptaran també amb un pla d’ocupació cadascuna, permetent així que es presti un millor servei als pobles.

El portaveu de Junts pel Baix Ebre, Òscar Ologaray, ha recordat que aquesta va ser una petició del seu grup quan l’any passat es van portar a aprovació els convenis amb els ajuntaments i no s’incloïen les EMD. “Avui tenim un exemple més de la política que hem vingut a fer al Consell Comarcal del Baix Ebre, en benefici de la ciutadania, donant suport a tots els ens locals, en especial els més petits”, ha defensat Ologaray, qui ha explicat que “sovint, per desconeixement de la realitat territorial, les convocatòries de subvencions supramunicipals no inclouen les Entitats Municipals Descentralitzades i avui cal posar de relleu que el Consell Comarcal sí que ho fa”.

D’altra banda, el portaveu també ha celebrat que ja s’ha aprovat la modificació pressupostària per fer possible la subvenció a la casa d’acollida de Tortosa, fruït de la moció presentada per Junts pel Baix Ebre el passat ple ordinari. “Estem molt satisfets que haguem aconseguit recuperar esta subvenció que es venia donant des de fa més de 10 anys, era incomprensible que al 2022 el govern d’Esquerra i Movem retirés esta aportació”, ha recordat Ologaray, satisfet que s’estigui actuant en celeritat per fer-la efectiva.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -