14.3 C
Amposta

Joventuts Musicals de Tortosa presenta el 1r cicle de concerts del 2024

Les entrades per als concerts estan disponibles a la web del Teatre Auditori Felip Pedrell , amb un cost de 8€

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Joventuts Musicals de Tortosa ha revelat el programa del seu primer cicle de concerts per aquest any, que tindrà lloc de gener a juny. La presidenta de l’entitat, Elisa Huguet, ha destacat que el cicle constarà de 6 concerts que combinaran el talent local amb artistes internacionals, abordant diverses modalitats musicals per satisfer tots els gustos del públic.

El primer concert, titulat ‘Els meus clàssics: J. S. Bach i Adolf Ventas’, serà ofert pel saxofonista Joan Martí Frasquier i es durà a terme el dissabte 27 de gener a les 20h a l’Aula Didàctica del Museu de Tortosa.

El Teatre Auditori Felip Pedrell acollirà dos concerts destacats: el Metropolitan Union Barbershop Quartet actuarà el diumenge 3 de març a les 19h, i el diumenge 14 d’abril a les 12h serà el torn de Pep Gol, amb el concert familiar ‘La màquina del so’.

El mes de maig incorporarà dues propostes més: el concert d’Òscar Antolí, titulat ‘Invita’, el dissabte 4 a les 20h a l’Absis de la Catedral, i l’actuació gratuïta d’Èlia Bastida Trio al Museu de Tortosa el dissabte 18 a les 20h, coincidint amb la Nit dels Museus.

El cicle culminarà el dissabte 15 de juny a les 19h amb el concert ‘Clàssica i antiga. Del silenci a l’emoció’ de Miguel Bonal a la Capella de la Santa Cinta, a la Catedral de Tortosa.

A més dels concerts planificats, Joventuts Musicals de Tortosa col·laborarà amb l’espectacle ‘Cavernus’ d’Hemiòlia, programat per al dissabte 24 de febrer a les 20.30h a la sala d’actes del Casal Tortosí.

La presidenta, Elisa Huguet, ha destacat la importància de mantenir una programació musical de qualitat a Tortosa i ha convidat la ciutadania a unir-se a Joventuts Musicals per contribuir a aquest objectiu.

La regidora de Cultura, Mar Lleixà, ha elogiat la trajectòria de més de 50 anys de Joventuts Musicals de Tortosa, afirmant que “des de l’Ajuntament sumem sinèrgies amb Joventuts perquè la cultura sigui també una eina que ens permeti fer de Tortosa la capital cultural de les Terres de l’Ebre”.

Les entrades per als concerts estan disponibles a la web del Teatre Auditori Felip Pedrell (www.teatreauditoritortosa.cat), amb un cost de 8€ (5€ per a menors de 12 anys). Els socis de Joventuts Musicals de Tortosa tindran entrada gratuïta a tots els concerts.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -