14.3 C
Amposta

Josep Codorniu agraeix el suport rebut durant la declaració pels fets del Primer d’Octubre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dilluns al matí el regidor del Partit Demòcrata i tinent d’alcalde de Roquetes, Josep Codorniu, ha declarat al Jutjat d’instrucció número tres de Tortosa com a investigat pels fets ocorreguts en aquesta localitat el Primer d’Octubre. A més, també han estat citats a declarar l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, el també regidor del consistori, Sisco Ollé, i un membre que va formar part d’una mesa electoral, Ivan Garcia.

Minuts abans de la declaració s’han concentrat a la plaça Mossèn Sol de Tortosa nombroses personalitats polítiques i ciutadans d’arreu del territori. Pel que fa al Partit Demòcrata, han acompanyat a Codorniu el diputat al Congrés i responsbale d’organització i territori del PDeCAT, Ferran Bel, la diputada de Junts per Catalunya al Parlament, Mònica Sales, el delegat territorial del Govern de Catalunya, Xavier Pallarés, la presidenta del Consell Comarcal al Baix Ebre i alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, la secretària d’Administració i Funció Pública, Annabel Marcos, el president de la formació al Baix Ebre, Kilian Franch, el president del PDeCAT a Roquetes, Miquel Franch, i altres alcaldes i regidors ebrencs, com són Meritxell Roigé, Paco Arasa, Joan Pere Gómez, Alfredo Ferré, Manel Masià, així com diversos directors dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya.

Per la seua banda, el diputat al Congrés i responsable d’organització i territori del Partit Demòcrata, Ferran Bel, ha volgut mostrar el suport en nom de la formació. “Les persones que coneixen els investigats i també la seua trajectòria política saben que són gent de pau i que van fer un gran esforç el Primer d’Octubre quan la Guàrdia Civil va irrompre al municipi d’aquella manera”, ha explicat Bel, “que ells es vegin en aquesta tessitura no té cap mena de sentit i confiem que això es resolgui a curt termini, tant a Roquetes com a d’altres municipis de Catalunya”.

Pel que fa a Josep Codorniu, acusat de desobediència i malversació, ha volgut agrair, a la sortida dels jutjats, el suport rebut per part del Partit Demòcrata, així com de la ciutadania de Roquetes i d’altres municipis de les Terres de l’Ebre. Malgrat no ha fet declaracions als mitjans de comunicació, s’ha dirigit a totes aquelles persones que li han fet costat aquest dilluns al matí i, també, durant els dies previs a la declaració.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -