14.3 C
Amposta

Jordi Gaseni vol revalidar l’alcaldia a l’Ametlla de Mar per acabar de redreçar el rumb del municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Jordi Gaseni i Blanch, actual alcalde de l’Ametlla de Mar, va omplir de gom a gom l’auditori de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, en l’acte de presentació com a cap de llista d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals del mes de maig, i durant el qual, va rebre el suport de Carme Forcadell.

Gaseni va manifestar que “quan vam agafar les regnes de l’Ajuntament l’any 2015 ens vàrem trobar una situació molt complexa, amb un deute municipal desbocat i diverses sentències judicials per temes urbanístics. Durant aquests anys hem anat redreçant la situació del poble, però amb vuit anys no hem pogut acabar d’arreglar-ho del tot, i ara volem acabar de tancar aquesta carpeta i continuar treballant amb el projecte engrescador i de transformació que estem liderant”.

L’alcaldable va reivindicar “tot allò positiu que hem fet” i “fer realitat tots els projectes que tenim encetats, els quals poden assegurar el futur de la Cala, oferint una dinàmica positiva i tenint el benestar de les persones com a principal eix d’actuació. En definitiva fer de la Cala un puntal de la mar de l’Ebre i de les Terres de l’Ebre, que és el que és mereix”.

En aquest sentit Gaseni va exposar la feina feta i els projectes de futur amb l’ampliació del CAP de Salut local i la construcció de la Biblioteca municipal. “Cultura i la Salut són la columna vertebral d’una societat, i amb altres actuacions transformadores que estem realitzant en l’àmbit social, comercial i turístic, estem segurs que farem de la Cala el millor on poble on viure”, va explicar.

Carme Forcadell en la seva intervenció va mostrar la seva estima a l’Ametlla de Mar i al seu alcalde: “Jordi Gaseni, és un amic, una gran i bona persona amb qui hem passat i patit moltes coses; i he vingut a donar-li suport, perquè com ha demostrat a bastament amb la seva obra de govern, ha estat i és un bon alcalde. Per tant, Jordi Gaseni és la millor opció per l’alcaldia de la Cala”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -