14.3 C
Amposta

Jordi Évole i Alberto Chicote graven un programa de La Sexta al Delta de l’Ebre

Évole va revelar a Chicote els seus dubtes amb el documental de Pau Donés després de la seua mort

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Jordi Évole va viatjar aquest dimarts fins al Delta de l’Ebre juntament amb Alberto Chicote, en un nou episodi de programa Fuera del Mapa emès a La Sexta. A més de patir un nou atac de cataplexia, el periodista va reflexionar amb el xef sobre el desenvolupament del seu documental Eso que tú me das. Recordem que va ser el mateix Pau Donés qui li va trucar per fer l’entrevista que vertebra la film, junt uns dies abans de morir.

“Durant l’enregistrament vaig estar feliç de ser-hi”, va reconèixer. Tot i això, i malgrat que “sabia perfectament que això era el que passaria”, la seua mort, dues setmanes després, el “va enfonsar”. “Em va fer dubtar molt sobre si el que havíem fet estava bé”, ha explicat, “hi havia una contradicció en si malgrat que era Pau qui ens l’havia demanada, estàvem aprofitant un moment molt dur de la seua vida per fer en aquest cas un documental”.
“Em vaig començar a menjar el cap d’una manera molt dolenta”, va revelar.

Després del muntatge, un cop va començar a ensenyar-ho a amics i amigues que li van fer canviar d’opinió, “em van dir que no hi havia res de dolent, al contrari, que hi havia una lliçó de vida molt potent”. “Havia perdut totalment la noció del que havíem fet”, va sostenir, “veure la resposta que et donava la gent va ser molt positiu”.

“L’únic que vam fer va ser respectar el que Pau volia i jo l’únic que vaig fer va ser acompanyar-lo”, va defensar, “no buscava un titular ni res. Buscava mantenir el paio i saber escoltar en un moment així”. Chicote va plantejar que era molt complicat no emocionar-se atesa la situació.

Chicote i Évole van llogar un bicicar per fer una ruta pel Delta. El periodista va ser el primer a pujar i va començar a pedalar sense esperar el xef. “Puja en marxa”, va dir fent broma. És clar que, el que no sabia, és que dels dos volants que tenia l’automòbil, l’únic a què funcionava la direcció era el que estava buit. “Que m’estello!”, va exclamar. “És com els nens”, perquè juguis, va explicar el presentador de Fuera del Mapa rient. En aquell moment, a Évole li va fer un atac de riure. “Escolta, no riguis tant, que et donarà cataplexia i és pitjor”, va demanar Chicote. Finalment, li va acabar fent un atac. “Me’n puc riure, el que passa és que de vegades em passa això”, va declarar, “t’he espantat?”. L’entrevistador va reconèixer que “una mica”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -