14.3 C
Amposta

Jon Snow i Cersei Lannister et conviden a donar sang a Móra la Nova

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.V.- La sang és una de les grans protagonistes de la sèrie Joc de Trons. Per això, hi ha actives diverses accions per promocionar el llançament de la temporada final de la sèrie. Una d’elles és una campanya de donació de sang que ja ha passat per 15 països d’Amèrica, Àfrica i Europa.

“Bleed for the Throne” és el nom de l’acció, que recorda moments mítics de personatges com Tyrion i Cersei Lannister, Jon Snow o Arya Stark, plens de sang, i convida els fans de la sèrie a sagnar pel tron.

La iniciativa arriba dimarts 16 d’abril a Catalunya i manté el mateix esperit. “Tots aquests personatges van sagnar pel tron. I tu? Ho faràs?” Aquesta és la crida per fomentar la donació de sang.

Els hospitals amb Banc de Sang estaran decorats amb imatges de la sèrie i hi haurà detalls per a totes les persones que vinguin a donar sang.

Els punts i horaris de donació de dimarts 16 d’abril es poden consultar al web donarsang.gencat.cat/sagnapeltron

Implicació de Gigamesh, llibreria de referència

A més, les persones que donin sang a Gigamesh d’11 a 20 hores el mateix dimarts rebran com a agraïment un exemplar de El Caballero de los Siete Reinos de George R.R. Martin gentilesa de la llibreria.

Per facilitar la donació, es pot fer reserva d’hora per donar a Gigamesh a través del link disponible a donarsang.gencat.cat/reserva.

Baixada de donacions per Setmana Santa

Tradicionalment, les vacances de Setmana Santa suposen una baixada del nombre de donacions de sang d’un 25% respecte una setmana normal.

El canvi d’hàbits i les vacances redueixen l’afluència als bancs de sang. Avui hi ha reserves de sang per als propers 9 dies, una situació que es considera normal i que s’espera mantenir durant totes les Festes de Setmana Santa amb l’impuls de campanyes com aquesta que animin a la ciutadania a fer el seu gest altruista abans de marxar.

A través del web donarsang.gencat.cat es poden consultar els punts de donació més propers a partir del nom d’un municipi o un codi postal.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -