14.3 C
Amposta

“Joc de cartes” de TV3 fa parada a l’Ampolla per descobrir la millor recepta amb ostró

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Joc de cartes continua el seu recorregut i fa parada a les Terres de l’Ebre i, en concret, al municipi de l’Ampolla, on es barregen l’aigua salada del Mediterrani i l’aigua dolça de l’Ebre per donar lloc al sabor únic de la seua ostra. El presentador, Marc Ribas, mirarà de trobar la millor recepta amb ostró visitant quatre restaurants. El programa s’emetrà el pròxim dimecres dia 3 de novembre a la nit, després de l’APM.

El primer serà Can Marqués, on la seua propietària, Lorena Barberà, intentarà demostrar que no es va equivocar fa pocs mesos quan va deixar la feina d’administrativa per obrir el restaurant. La segona visita serà al Rodamar, un restaurant minimalista i innovador que mira de sorprendre el client de la mà del seu xef i propietari, Hèctor Roda.

Seguiran al Bama Beach Club, “més que un restaurant”, segons Aitor Ema, el seu propietari, que presumeix de terrassa, vistes i gosadia amb les seues receptes d’ostró. I acabaran al Restaurant del Mar i amb la seua propietària, Sílvia Márquez, guanyadora en tres ocasions del concurs d’ostres de l’Ampolla.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -