14.3 C
Amposta

Joan Pere Gómez, director de Ports: “Hem cobert gairebé tots els objectius en aquests 4 anys”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ports de la Generalitat ha dut a terme diferents actuacions als ports de tot Catalunya i, en concret, de les Terres de l’Ebre, durant els darrers anys. Joan Pere Gómez Comes compleix quatre anys al capdavant d’aquesta empresa pública, un mandat al qual han sigut protagonistes els temporals, sobretot el Gloria, i també la pandèmia de la Covid-19.

El director general ha estat entrevistat a Imagina Ràdio on ha pogut valorar la tasca executada durant aquest temps. Gómez destaca l’aprovació de la llei de ports que va rebre un ampli suport parlamentari i un nou pla de ports que té com a objectiu el 2030 en l’àmbit portuari català.

En aquests quatre anys s’han fet més inversions que mai als ports de les Terres de l’Ebre, algunes de les quals han estat accions d’emergència a causa de les destrosses que va ocasionar el temporal Gloria. Malgrat això, també s’han dut a terme altres accions ja projectades des de feia temps.

Joan Pere Gómez ha destacat els principals valors a l’hora de dur a terme qualsevol iniciativa: tenir ports més sostenibles, respectuosos amb el medi ambient i sobretot més segurs. “Seguirem treballant perquè continuï sent així”, conclou Gómez.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -