14.3 C
Amposta

Joan Bertomeu serà el candidat a l’alcaldia a Sant Jaume d’Enveja per Esquerra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup local d’Esquerra Republicana de Sant Jaume d’Enveja ha escollit a Joan Bertomeu per encapçalar la llista electoral a les municipals. Bertomeu és l’actual regidor d’Esports i Promoció de l’Empresa del consistori santjaumer, on Esquerra Republicana governa amb el PSC.

El candidat agafarà el relleu de Joan Salvador Balagué, primer tinent d’alcalde de Sant Jaume i cap de llista republicà a les anteriors eleccions municipals. “La nostra aspiració és oferir un projecte ambiciós per al nostre poble, a partir de la base i de la feina que hem portat a terme des del govern municipal”, ha declarat Bertomeu.

“Estem treballant per oferir un equip renovat i integrador que tindrà com a únic objectiu l’impuls de totes aquelles propostes i projectes que siguin bons per al present i futur de Sant Jaume”, ha manifestat l’alcaldable.

Joan Salvador Balagué ha valorat molt positivament la feina feta durant aquesta legislatura del grup municipal d’Esquerra i ha remarcat la seva voluntat d’encarar nous reptes: “Faig un pas al costat en les responsabilitats més directes del poble, que de moment serà temporal, per centrar els meus esforços en rellançar el nostre partit, impulsant el seu creixement a Sant Jaume i Els Muntells i també reforçant la seva implantació i lideratge a nivell local. Més endavant, em plantejo la meva reincorporació a la política municipal activa, però, avui per avui, qüestions professionals em porten a assumir un altre rol que considero molt necessari també pel partit”.

Balagué ha destacat: “Joan Bertomeu és un gran cap de llista perquè té una gran capacitat de treball, sap escoltar a tothom i té experiència de govern com ha mostrat en la gestió de les seves regidories”.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -