14.3 C
Amposta

Javier Campo ha escrit nou llibre, aquesta vegada, amb Gessamí Caramés. Descobrim amb ell “Catalunya a la copa i al plat”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Comencem temporada amb en Javier Campo, el nostre sommelier de confiança.

Avui, el col·laborador ens presenta el seu darrer llibre, escrit conjuntament amb la xef Gessamí Caramés, Catalunya a la copa i al plat. Una obra que recull receptes tradicionals reinterpretades per la Gessamí, perfectament maridades amb les recomanacions del propi Javier.

El llibre es pot adquirir per encàrrec a qualsevol llibreria de proximitat, o bé a través de diversos portals en línia.

Redacció I. R.

 

Enllaços relacionats:

Gessamí Caramés i Javier Campo presenten ‘Catalunya a la copa i al plat’: un llibre de cuina catalana versionada

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -