14.3 C
Amposta

Ja estan a la venda les entrades de la 7a edició de DeltaChamber Music Festival

Enguany, es podrà gaudir de fins a 30 concerts amb una proposta que s’expandeix a 5 municipis de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ja es poden adquirir les entrades per als concerts de la 7a edició de DeltaChamber Music Festival, que tindran lloc del 25 de juliol al 7 d’agost, en cinc municipis de les Terres de l’Ebre, amb la iniciativa d’apropar la música de cambra d’alt nivell a diferents indrets del territori. Espais singulars d’Amposta, Ulldecona, Tortosa, Flix i Deltebre, seran el teló de fons d’un programa exquisit que anirà a càrrec d’un elenc d’11 músics de prestigi internacional, acompanyats de 5 joves músics talentosos.

DeltaChamber | © Albert Vidal

Sota el tema “Fantasia”, el festival proposa un repertori per deixar volar la imaginació amb la fantasia, una forma de composició del món de la música clàssica i de cambra marcat per un caràcter improvisatori, tal com es veurà en la trentena de concerts que s’oferiran entre els concerts centrals, els concerts individuals i els concerts DeltaChamber al territori:

  • Divendres, 29 de juliol, concert DeltaChamber al Territori a l’Església de Santa Maria de Flix, un dels edificis més notables del municipi de la Ribera d’Ebre.
  • Dissabte, 30 de juliol, concert DeltaChamber al Territori a la Finca de Bombita de Deltebre, en un maridatge de música, natura i pintoresca arquitectura.
  • Dilluns, 1 d’agost, concerts individuals a la celòquia del Castell d’Amposta, recent recuperada i amb una ubicació privilegiada a la façana fluvial.
  • Dimarts, 2 d’agost, concerts individuals a l’Oficina Municipal de Turisme d’Ulldecona, un antic molí rehabilitat de principis del segle XX.
  • Dijous, 4 d’agost, concert DeltaChamber al Territori a l’Orfeó Ulldeconenc, principal recinte cultural d’Ulldecona.
  • Divendres, 5 d’agost, concert central “Fantasia: Programa 1” al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, un dels més importants de Catalunya d’etnologia, natura i arqueologia.
  • Dissabte, 6 d’agost, concert central “Fantasia: Programa 2” al Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta.
  • Diumenge, 7 d’agost, concert DeltaChamber al Territori al Museu de Tortosa, un dels principals edificis modernistes i espai cultural de referència de la ciutat.
DeltaChamber | © Albert Vidal

Un any més, l’espai on se celebraran els concerts centrals s’intervindrà amb el projecte guanyador del Concurs d’Arquitectura Efímera que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre. En aquesta edició del concurs, el projecte guanyador ha estat “L’AURORA”, de l’Estudi d’Arquitectura Pere Socias Julbe. D’altra banda, i com a novetat d’aquests concerts, el repertori de cambra s’acompanyarà amb la delicada actuació de l’ampostina Cristina Porres Mormeneo, primera ballarina de ballet del Royal Ballet Fehérvar d’Hongria.

Després de dos anys marcats per la pandèmia, DeltaChamber Music Festival recupera els músics internacionals, reunint, així, alguns dels millors músics nacionals i internacionals del món per viure una residència artística i musical que és única a les Terres de l’Ebre. Un procés de creació que té com a resultat el repertori cambrístic que després s’interpreta en els concerts oferts i que és música que no s’escolta ni es repeteix a cap altre lloc del món.

Les entrades es poden adquirir al web deltachambermusicfestival.com. D’altra banda, les persones interessades a participar en els workshops que es realitzaran els dies 26 i 28 de juliol, encara poden inscriure’s enviant un correu a info@deltachambermusicfestival.com.

Creat, desenvolupat i impulsat pels ampostins Laura Ruiz Ferreres i Pau Rodríguez Ruiz, DeltaChamber Music Festival 2022 compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, INAEM, el Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Ulldecona, l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament de Flix, l’Ajuntament de Deltebre, l’IDECE i del Consell Comarcal del Montsià.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -