14.3 C
Amposta

La Ràpita fa públic el programa de les Festes Majors 2022 amb més de 100 activitats

La Ràpita consolida la 'Xaladora' com un espai clau en la Festa Major dinamitzat per les entitats del poble i crea la 'Bombonera' que acollirà activitats esportives i musicals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita i la Comissió de Festes programen més d’un centenar d’activitats amb motiu de les Festes Majors 2022 que, després de dos anys, tornen al format original sense restriccions. Les festes de Sant Jaume tindran lloc entre el 22 i el 31 de juliol, tenint en compte que el dissabte 16 de juliol hi haurà la presentació de les representants infantils i juvenils i la proclamació de les representants majors al Parc de Garbí. Podeu consultar el programa sencer aquí.

L’alcalde de la Ràpita posa en relleu el treball que hi ha darrere de l’organització d’unes festes majors que contemplen activitats a totes les zones del poble i per a tots els públics i destaca “la il·lusió que transmeten les representants infantils i juvenils i la pregonera” i agraeix “la feina de la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes que fa mesos que porten fent en la màxima intensitat perquè tota la gent que vulgui xalar, ho pugui fer”.

A la programació, es contemplen actes i activitats adreçades a tota la ciutadania, des dels més petits amb jocs infantils fins als més grans amb l’homenatge a la vellesa. A més, enguany, s’han traslladat algunes activitats a zones on anteriorment no hi havia activitat amb l’objectiu d’organitzar esdeveniments a totes les zones del poble. També, aquest any, tornen els esdeveniments que en les darreres edicions no es van poder celebrar per les restriccions de la covid-19 com l’ofrena de flors i fruits, les nits de ball amb orquestra, la cercavila de carrosses, el correbars, el bou estofat o la festa de l’aigua blaveta.

Aquesta edició es consolida la ‘Xaladora’, al mirador del Parc de Garbí, com un espai clau en la Festa Major de la Ràpita, gestionat i dinamitzat per les entitats del poble, en el qual hi haurà activitats socials i culturals durant tot el dia, i a la nit, activitats adreçades al jovent. A la vegada, neix la ‘Bombonera’ als Baixos del Parc de Garbí, el qual recollirà activitats esportives, de lleure i culturals.

Com a novetat, les Festes Majors començaran a la Plaça Carles III amb l’‘Arrancada’, una trobada d’entitats per donar l’inici de les Festes Majors 2022 on tota la ciutadania està convidada. Al mateix temps, a la plaça, hi haurà la trencada d’olles, el concurs de samarretes de festes i l’arribada del bou capllaçat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -