14.3 C
Amposta

Inversió de més de 4,1 MEUR per millorar la carretera que uneix Roquetes i els Reguers

La Diputació invertirà prop de 1,9 MEUR en la millora de la seguretat i drenatge de disset carreteres de la demarcació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat inicialment el projecte de condicionament de la carretera T-342, de Roquetes als Reguers (Baix Ebre), amb un pressupost de 4.187.785,04 euros. L’última actuació en aquesta via va tenir lloc al 2019, quan es van fer tasques de drenatge. Paral·lelament, la Diputació ha aprovat definitivament el projecte d’actuacions puntuals de seguretat i drenatge de carreteres per un valor de 1.871.173,09 euros. L’objectiu és millorar la seguretat viària de disset vies del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre on s’hi construiran cunetes transitables, es milloraran les barreres de seguretat de contenció de vehicles o es reordenarà el trànsit en travesseres i zones periurbanes.

Entre les carreteres incloses en el projecte d’actuacions puntuals destaquen la TV-2232 a Els Garidells on s’hi instal·larà una xarxa de recollida de xarxes pluvials, la TV-7049 entre Reus i Castellvell on s’uniran els carrils bicis existents o la TV-2336 de Blancafort a Solivella, on s’hi construirà una cuneta transitable. En total, la Diputació de Tarragona és titular de 1.090 quilòmetres de carreteres de la xarxa local.

Suport a la declaració de parc natural de les Muntanyes de Prades

A l’apartat de mocions, tots els grups amb representació a la Diputació han donat suport a la declaració del Parc Natural Muntanyes de Prades. En aquest sentit, la portaveu d’ERC, Camí Mendoza, ha subratllat que aquest organisme de nova creació “ha d’emmarcar-se en unes polítiques de desenvolupament rural de la demarcació en les quals el repoblament en sigui una conseqüència natural. També ha de comportar un augment de la qualitat de vida dels habitants de les muntanyes de Prades”. Una visió compartida amb el portaveu de Ciutadans, Pere Huguet, qui ha insistit en la importància de protegir el patrimoni natural de la zona. De moment, una vintena de consistoris i quatre consells comarcals ja s’han mostrat a favor de la creació d’aquesta entitat.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -