14.3 C
Amposta

Eines Pimec busca suport empresarial al territori

El grup opositor independentista lamenta que en aquests moments l'entitat "no respon als problemes de les pimes

El més vist

- Advertisement -
 Eines Pimec, l’agrupació d’empresaris independentistes crítica amb l’actual directiva de la patronal de la petita i mitjana empresa catalana, busca suports al territori per poder constituir-se en alternativa de govern a l’entitat. La primera de les trobades programades arreu de Catalunya per guanyar suports entre el teixit empresarial ha tingut lloc aquest divendres al migdia a l’Ampolla (Baix Ebre). El grup proclama la necessitat que PIMEC sigui un ens “democràtic i transparent”. Acusa l’actual direcció d’haver convertit la patronal “en una gran gestoria que no respon als problemes del dia a dia de pimes i autònoms”. Segons Jordi Gispert, un dels impulsors, PIMEC “ha d’actuar com un veritable lobby de la petita i mitjana empresa”.
El grup opositor va constituir-se arran de les eleccions a la presidència de PIMEC després d’obtenir el 20% dels vots. Tot i que actualment no hi ha una data per a nous comicis dins la patronal, Eines Pimec assegura tenir un calendari de treball per estar a punt davant una nova convocatòria. En aquest sentit, aposten per donar importància a les pimes, “anar de la mà de la Hisenda catalana” i reduir les quotes dels associats de PIMEC. D’altra banda, reiteren que la figura del president de la patronal no ha de cobrar un sou i ha de ser un empresari.

- Advertisement -

En referència a les eleccions de principis d’any, Gispert assenyala que van ser convocades amb molt poc temps de maniobra. Després del procés electoral, l’empresari Pere Barrios, que liderava Eines Pimec, va decidir impulsar una entitat paral·lela, Patronal Catalana. Des d’Eines Pimec respecten la decisió, però asseguren que ells aposten per una oposició “constructiva”.

Font: ACN
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -