14.3 C
Amposta

Instal·lada una zona de llançament per a la pràctica de l’atletisme a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Es tracta d’un equipament demandat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre que permetrà que els atletes puguen dur a terme entrenaments de la tècnica per al llançament de modalitats com el pes o el disc.El cost de la instal·lació d’esta zona de llançament és de prop de 10.000 euros.L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha refermat el compromís per continuar millorant les instal·lacions esportives municipals.

En el cas de l’atletisme, ha recordat l’actuació que va permetre renovar el tartan de l’actual pista de l’estadi i ha assenyalat que se segueix avançant en el projecte que ha de permetre construir la nova pista d’atletisme projectada als terrenys adjacents al WIN Jesús. En relació amb este projecte, l’alcaldessa ha apuntat que ara, una vegada ja es disposa del pressupost municipal, s’estan fent els tràmits per a encarregar la redacció del projecte constructiu per tal de poder-lo iniciar tan bon punt finalitze el procés d’expropiació que està en marxa.

D’altra banda, Roigé ha recordat que en els últims anys també s’han dut a terme altres actuacions de millora de les instal·lacions esportives municipals, com les fetes per a la renovació de la pista de rodolament del velòdrom, la renovació dels vestidors del pavelló de Ferreries i del camp de futbol Josep Otero, així com el canvi de les lluminàries per altres de tecnologia LED, entre d’altres. A més a més, també ha avançat que està a punt d’executar-se la retirada de les casetes annexes al pavelló de l’estadi, fet que suposarà també avançar en l’eliminació del fibrociment en les instal·lacions municipals.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -