14.3 C
Amposta

Inditex estudia un ERTO que podria afectar les botigues de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Inditex analitzarà país a país les mesures necessàries per intentar mantenir tots els llocs de treball a través de figures legals com l’ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació). La companyia compta arreu del món amb 7.649 botigues, però 3.785 d’elles estan tancades. En total, suma més de 170.000 empleats, 40.000 d’ells a Espanya.

El president d’Inditex, Pablo Isla, ha donat instruccions per preservar tota l’ocupació, com a “objectiu prioritari de la companyia”, complementant la retribució en cas necessari durant aquest període. La companyia assegura que per assegurar la forma més eficaç d’aconseguir aquest objectiu, “es van estudiar totes les eines que el Govern va posar ahir a disposició de les empreses”.

En paral·lel, la companyia ha posat a disposició de Govern espanyol tota la seva capacitat logística, d’aprovisionament i de gestió comercial, molt especialment des de la Xina, per atendre les necessitats d’urgència, tant de material sanitari com tèxtil, que s’estan necessitant en aquests moments.

Pablo Isla, president de la companyia, ha mostrat l’agraïment, “per l’esforç de totes les persones que formen part d’Inditex a tot el món, ja que la seva actitud i permanent col·laboració per aconseguir preservar per sobre de tot la salut dels clients i de la mateixa plantilla està sent exemplar durant tot aquest període”.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -