14.3 C
Amposta

Imagina Ràdio estrena nova temporada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Imagina Ràdio enceta el proper dilluns 2 de setembre nova programació per a la temporada 2019-2020. S’inclouran a la graella dos nous programes radiofònics, Salut i bons aliments i Pare, fill i esperit sant.

SALUT I BONS ALIMENTS, és un espai de divulgació nutricional presentat i dirigit pel metge Jordi Segarra, màster en nutrició per la UOC. Es tracta d’un programa què pretén informar de tot allò que fa referència a l’alimentació. Explicar conceptes fonamentals en la nutrició, saber què és verdader o fals en el món de l’alimentació, conèixer els aliments i les seves propietats i tot allò de la nutrició que té una incidència directa en la salut. Aquest programa s’emetrà el dilluns i dimecres en format d’espai curt (5 minuts) dintre del programa De Bon Matí. I els dissabtes a les 13.00 hores amb format sencer (15 minuts). Tanmateix aquests tres programes setmanals es repetiran el diumenge a les 15.45 hores el programa sencer i els dos espais curts dintre del programa Tots els Gols.

PARE, FILL i ESPERIT SANT, és un programa en clau “d’humor celestial” presentat i dirigit per Jordi Segarra i Miquel Segarra. Durant 40 minuts els presentadors entrevistaran de manera agosarada a l’invitat de la setmana a la vegada que li proposaran algunes juguesques. Aquest espai radiofònic a mode de concurs –l’invitat s’haurà de sotmetre a dues proves, així com a un test que valorarà el grau d’humanitat i “humotitat”- busca trobar l’homenot o la donota de les Terres de l’Ebre. L’espai s’emetrà els dissabtes a les 20.00 hores i es repetirà els diumenges a les 23.00 hores.

Ambdós programes s’inclouran setmanalment al portal www.imaginaradio.cat.

A més, el programa líder dels diumenges a les Terres de l’Ebre i l’únic programa esportiu de proximitat de Catalunya, Tots els Gols, afegeix novetats incloent al periodista Jordi Gaya que presentarà el programa juntament amb Xavi Salvadó. Gaya ha treballat de redactor a RTVE i al diari El País i també ha fet de periodista a la Cadena SER. Tots els Gols informa de tots els partits de futbol ebrencs, des de la Tercera Divisió fins 4a Catalana. Les rondes, les classificacions, els resultats, però també els protagonistes de la cada jornada tenen el seu moment al programa, com també els resultats de la Primera Divisió Estatal. Un programa líder que també recull tota la informació esportiva i entrevistes a personatges destacats del món de l’esport.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -