14.3 C
Amposta

Eladi Galbe, nou alcalde de Tivenys: “Ens hem trobat una situació financera complicada”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

“El projecte d’Implicats no només està intacte sinó que ja ha començat a caminar” L’endemà del ple en què va substituir Eva Roig, el nou alcalde de Tivenys, Eladi Galbe, d’Implicats-AM (vinculat a ERC), va reivindicar en declaracions als mitjans del grup L’EBRE la faena feta en els primers mesos de govern, com ara “la recuperació de la zona d’esbarjo de l’Assut, amb la represa de les relacions amb la Comunitat de Regants, que estaven en via morta; la recuperació de diades com la de Sant Joan, la confecció d’un programa de festes participatiu o la participació en campanyes solidàries com el Mulla’t, i properament una jornada solidària i compromesa amb el Rebrotem”.

També va avançar que en breu es farà efectiu el compromís electoral d’obrir al poble el pati de l’escola com a zona d’esbarjo i oci accessible a tothom. Però també va voler aprofundir en el missatge crític amb l’anterior govern, del PSC, que va posar sobre la taula en el ple de dimarts l’alcaldessa sortint Eva Roig. “Prenc possessió sabent que tenim un repte majúscul i sabent que no serà fàcil, ja que ens hem trobat una situació financera complicada que ens està dificultant molt el dia a dia. Estem dedicant esforços a esclarir-ho tot i tan bon punt ho tinguem tot preparat realitzarem una assemblea informativa amb tot el poble per a explicar-ho”, va anunciar Galbe. Va posar com a exemple que “l’Ajuntament devia al Consell Comarcal del Baix Ebre en data del 15 de juny prop de 60.000 euros sense comptar els serveis socials del 2019. No cal dir que per un poble com Tivenys això és una quantitat important”. També ha fet públic que “s’han trobat factures de més de sis mesos” a proveïdors pendents de pagament.

Malgrat estes suposades dificultats, el nou alcalde de Tivenys es va comprometre a “tirar endavant” amb “un equip generós, honrat, treballador i valent” i va agrair la dedicació a Roig.

Font: ebredigital.cat

Redacció – P. P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -