14.3 C
Amposta

Homenatge al primer tortosí del 2019

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Jan Fornós Chavarria ha estat el primer tortosí de l’any 2019, i com ja és tradicional, l’alcaldessa del municipi, Meritxell Roigé, l’ha apadrinat de forma honorífica.

Aquest dimarts 12 de febrer el grup l’Ebre va celebrar l’acte d’homenatge al primer nadó tortosí, que enguany ha estat en Jan, que va nèixer a l’hospital Verge de la Cinta, el dia 4 de gener, que era divendres, a les 20,25h. El petit, va pesar 3 quilos amb 700 grams i és el primer fill de Jordi i Gemma.

Acompanyat pels seus pares,  iaios i d’altres familiars, el petit va  rebre diversos regals per part d’empreses, entitats i comerços del territori, així com institucions, com la Diputació de Tarragona o l’Ajuntament de Tortosa.

Aquest tradicional acte, que porta ja quasi 30 anys celebrant-se, no seria possible sense la col.laboració de tots els patrocinadors que any rere any donen suport a aquesta iniciativa del Grup Ebre. Des d’aquest mitjà de comunicació donem les gràcies a totes les parts que fan possible, la celebració d’aquesta.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -