14.3 C
Amposta

Gemma Carim serà la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal va ser la força més votada (4.542 vots) i amb un major nombre de regidores i regidors (57) i la que més alcaldies va aconseguir (9) a la Ribera d’Ebre a les eleccions municipals, obtenint així 10 dels 19 consellers i conselleres comarcals que componen el Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

D’entre els consellers i consellers d’ERC-AM, es proposarà al Ple del dia 15 de juliol, l’actual presidenta, Gemma Carim, per continuar com a presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Des d’ERC-AM volen destacar la voluntat treballar amb els consellers i les conselleres del Ple que ho vulguin per afrontar els grans reptes com a comarca, i diuen voler-ho fer amb el màxim consens possible i amb tot, des d’Esquerra apunten que Gemma Carim, actual presidenta, compleix amb aquest esperit, amb una vocació de servei públic immensa, i recollint amplis consensos per seguir desenvolupant la tasca de liderar l’ens comarcal.

Entre les prioritats comarcals tindran, des de la vessant de serveis i atenció a les persones, la millora de la prestació de serveis, fomentar la igualtat en tots els àmbits (gènere, LGTBI+, nova ciutadania…), promoure la mediació en l’habitatge des de l’administració, fer polítiques de joventut generant oportunitats per fixar joves al territori, promoure la cultura comarcal, i treballar en la millora dels serveis socials, d’ensenyament i de salut de la comarca.

Un segon element a treballar des del Consell Comarcal, anirà pel suport i la prestació de serveis als municipis de la comarca, en gestió de residus i medi ambient, en TIC o protecció civil. Les candidatures ERC-AM a la Ribera d’Ebre van subscriure conjuntament el document “Per una Ribera d’Ebre viva, activa i republicana” dibuixant un model de comarca de present i de futur, i aquesta serà la premissa de treball dels anys vinents des del Consell.

Per tant, l’oposició a nous abocadors i macroampliacions dels ja existents, el tancament nuclear, la reindustrialització de la comarca, i l’aposta per revertir el despoblament rural, amb el suport a l’agricultura, la ramaderia, l’artesania, el sector agroalimentari, industrial, serveis i turisme, seran segons ERC la tercera pota de treball on s’encarnen els eixos de futur que marcaran la legislatura.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -