14.3 C
Amposta

Gandesa acull l’entrega dels guardons del VIII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme

Enhorabona als guardonats i guardonades amb el VIII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El programa De Sol a Sol, de Miki Colomer, Manolo Velázquez, Quique Pedret, Josep Pitarch, Thaïs Favà, Tere Valldepérez, Sílvia Alarcón, Jordi Allepuz i Ferran Jovaní, emès i produït per Canal 21 i Canal TE; el programa radiofònic de seguiment del projecte de la planta de compostatge de Santa Bàrbara, elaborat per Tere Giné i Clara Seguí de La Plana Ràdio i ex aequo el programa de ràdio Avortament a l’Ebre de Clara Chavarria, emès a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, i, finalment, el seguit de reportatges de la periodista Marina Pallás publicats al Diari de Tarragona a l’Ebre, sobre Maria Griñó la mare del general Cabrera, són els quatre treballs guanyadors del VIII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme convocatsper la Demarcació de Terres de l’Ebre del CPC, amb el patrocini de Repsol.

Els guardons es van lliurar divendres passat en el marc de la cooperativa modernista de Gandesa. Per primer cop el Premi s’ha dividit en tres categories i totes tres tenien el mateix premi, 1.500 euros, o la meitat si l’autor o autora no estaven col·legiats al CPC. Les tres categories són: Ebre Audiovisual, Ebre Radiodifusió i Ebre Premsa i Digital, per a treballs en format audiovisual, radiofònic i de premsa escrita i digital, respectivament. La nova divisió ha estat molt ben acollida pels participants i es valora com a molt positiva per parts dels organitzadors, la qual cosa n’assegura la seua continuïtat.

En esta vuitena edició s’hi han presentat 35 treballs, 23 de premsa escrita, 9 de mitjans audiovisuals i 3 de radiofònics. Quant al jurat estava format pel productor executiu i director de programes Tono Hernández, conegut per ser al capdavant del programa Eufòria de la televisió autonòmica; el corresponsal de TV3 a les Terres de l’Ebre, Víctor Sorribes; el periodista i escriptor, Toni Orensanz; el periodista riberenc Andreu Prunera, i continua exercint de secretària la periodista de l’ACN i vicepresidenta del CPC a la demarcació ebrenca, Anna Ferràs.

L’acte de divendres s’havia de completar amb una xerrada amb el periodista Tomàs Alcoverro, que finalment, per problemes de trànsit en la sortida de Barcelona no va poder arribar-hi a temps. La tecnologia va permetre que podès saludar els assistents a traves de la pantalla. També va enviar un missatge de felicitació i força al premi el degà del CPC , Joan M. Morros.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -