14.3 C
Amposta

Gairebé el 90% dels grups escolars confinats a les Terres de l’Ebre per la Covid-19 son del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les Terres de l’Ebre aquest dimarts dia 5 d’octubre hi ha 17 grups confinats, dos més que el dijous passat, de 8 centres educatius, 396 persones en quarantena, 28 més, de 22 centres i els últims deu dies s’han detectat 42 positius de Covid-19, 1 menys, en 21 centres. El 50% dels casos (21) s’han registrat a la ciutat de Tortosa. El 88% dels grups bombolla confinats pertanyen a la comarca del Baix Ebre. A continuació podeu consultar totes les dades.

Ribera d’Ebre

A la Ribera d’Ebre solament hi ha un centre afectat per la Covid-19 i és l’Escola Les Eres de Vinebre que ha registrar un positiu i té actualment un alumne en quarantena.

Terra Alta

Dos municipis de la comarca tenen centres afectats per la Covid-19. L’Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea i l’Escola Agrària i la Llar d’Infants de Gandesa. En total, hi ha 1 grup confinat, 16 persones en quarantena i s’han registrat tres positius els darrers deu dies.

Baix Ebre

El Baix Ebre té a hores d’ara 15 grups confinats, 352 persones en quarantena i s’han detectat els darrers deu dies un total de 27 positius, 21 dels quals a Tortosa.

Montsià

El Montsià té actualment 1 grup confinat, 27 persones en quarantena i s’han detectat 11 positius durant els darrers deu dies. El grup confinat pertany a l’Escola Sant Jaume de Sant Jaume d’Enveja.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -